At vælge sit kontorlejemål er en stor beslutning

I Topdanmark Ejendom ved vi, at det er en stor beslutning at vælge sit nye kontorlejemål.

At vælge kontorlejemål handler nemlig ikke kun om beliggenhed, infrastruktur, antal kontorer og kvadratmeterpris. Det handler også om at skabe de fremtidige rammer for din virksomheds succes.

Derfor finder vi sammen de bedste løsninger, når det gælder om at udnytte jeres nye lokaler på den mest fleksible og optimale måde, så lejemålet i sidste ende øger dine medarbejderes arbejdsglæde, vidensdeling og produktivitet.

Virksomheds- og arbejdskultur går hånd i hånd

Vi er omhyggelige og tager os god tid, når vi rådgiver en lejer om nyt lejemål.

I et tæt samarbejde med lejer ser vi på, hvilken ruminddeling der vil være mest effektiv set i forhold til medarbejdernes arbejdskultur og hvordan den daglige og naturlige vidensdeling trives bedst.

Vi ser også på infrastrukturen omkring jeres nye lejemål i forhold til både jeres medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder – uanset om lejemålet skal være let tilgængeligt med bil, cykel eller offentlig transport.

Vi er en udlejer, der er til at få øje på

Lige fra din første kontakt med Topdanmark Ejendom gør vi os umage for at lytte, forstå og opfylde din virksomheds lokalebehov nu og i fremtiden.

At lytte, forstå og opfylde din virksomheds lokalebehov mener vi er grundlaget for et frugtbart og langsigtet forhold mellem lejer og udlejer, som også bygger på gensidig tillid, loyalitet og respekt – og du vil opleve, at dette gælder både før, under og efter indflytning i et af vores lejemål.

Som udlejer gør vi os også umage for altid at være synlig, tilgængelig og imødekommende overfor alle vores lejere.

Vi skaber de rigtige rammer for samarbejde mellem lejerne

Vi bestræber os på at sammensætte det rette mix af lejere i vores erhvervsejendomme. På den måde bidrager vi til at skabe det rette grundlag for et konstruktivt, fagligt og socialt netværk blandt vores lejere.

Vi gør os umage med at finde det rigtige lejemål til din virksomhed

Som udlejer af erhvervsarealer er vores målsætning, at vi til hver en tid kan levere det helt rigtige lejemål til dig og din virksomhed på fordelagtige lejevilkår, med en fleksibel ruminddeling, lave driftsomkostninger og muligheden for at skabe de optimale rammer for din virksomhed.

Som udlejer har vi stor viden og erfaring med erhvervslejemål og hvilke behov og ønsker du, som lejer, har til rammerne for din virksomhed. Det har vi bl.a., fordi vi på vegne af Topdanmark Koncernen selv er lejer af mange erhvervslokaler rundt om i Danmark.

Og får du, som lejer, med tiden brug for mere eller mindre plads, kan vi med al sandsynlighed tilbyde dig et andet lejemål, som også er tilpasset din virksomheds behov uanset, om du gerne vil blive boende i samme ejendom eller flytte ind i én af vores andre ejendomme i samme område og selvfølgelig i samme høje kvalitet.

Vil du høre mere om Topdanmark Ejendom som udlejer af erhvervslejemål, så kontakt:

  • Martin Arildslund
    Martin Arildslund Head of Asset Management

    Mobil: +45 2483 7078
    Direkte +45 4474 2778